Настаняване

 Двойни стаи с морска панорама

Обзор Сити Хотел предлага 32 двойни стаи за настаняване, от които 27 стаи разполагат с допълнително трето легло. За деца до 2 ненавършени години настаняването и изхранването е безплатно.

Стаите разполагат с две единични легла – тип спалня, самостоятелна баня с душ-кабина и тоалетна, в които има всички необходими консумативи. Всички стаи за настаняване разполагат с широка тераса, а 23 от тях са с морска панорама – Обзор Сити Хотел се намира на 100 метра от плажната ивица.

В стаите има гардероб, климатик,  мини-бар, телевизор и кабелна телевизия, телефон, безплатен сейф и безплатен Wi-Fi интернет в целия хотел. На разположение на гостите на хотела е и платен подземен паркинг, който се охранява денонощно.

Обзор Сити Хотел извършва смяна на бельо на всеки 4 дни, почистване - всеки ден, смяна на хавлии - по желание на госта, пране и гладене.

 

Апартаменти с морска и планинска панорама

Обзор Сити Хотел предлага 5 апартамента за настаняване. За деца до 2 ненавършени години настаняването и изхранването е безплатно.

Апартаментите имат две единични легла – тип спалня в едната стая, разтегателен диван и два разтегателни фотьойла в другата стая, самостоятелна баня с вана/душ и тоалетна, в които има всички необходими консумативи.

Апартаментите за настаняване разполагат с две широки тераси с панорама към морето и планината – хотел Обзор Сити Хотел се намира на 100 метра от плажната ивица.

Апартаментите са оборудвани с гардероб, климатик, безплатен сейф, мини-бар, телевизор и кабелна телевизия в двете стаи, телефон и безплатен Wi-Fi интернет в целия хотел.
На разположение на гостите на хотела е и платен подземен паркинг, който се охранява денонощно.

Обзор Сити Хотел извършва смяна на бельо на всеки 4 дни, почистване - всеки ден, смяна на хавлии - по желание на госта и пране и гладене.

 

Цени при резервация през сайта на хотела, 2022г.

Вид настаняване - BB

Период

01.06

30.06

01.07

31.07

01.08

31.08

01.09

15.09

Двойна стая100лв 120 лв.
130лв
100лв
Апартамент 
130лв 150лв.
160лв
130лв

 

 

Базовата цена е за 1 помещение за 1 ден и включва нощувка, BB (нощувка със закуска) , ДДС, курортна такса, застраховка, а също така сейф, WiFi интернет, басейн, шезлонги.

Допълнителна информация за настаняване:
- За деца до 2 ненавършени години настаняването и изхранването е безплатно;

- За деца от 2 до 12 ненавършени години, цената за настаняването на основно легло в двойна стая е 50% от редовната цена;

Деца над 12 години заплащат редовна цена за ношувка.

 

Онлайн форма за резервации

Може да направите резервация като попълните следната форма и ни посочите периода, в който желаете да наемете стая или апартамент. Ние ще получим Вашата заявка и ще ви отговорим в рамките на 1 час.

  • всички полета са задължителни